Costul inscrierii in directoare

Data adaugare: 6 Aprilie 2009

Intalnim mai multe tipuri de directoare:

1. Directoare web cu inscriere gratuita. Acestea nu va cer nimic. Va puteti adauga linkul gratuit fara nici o obligatie. Din nefericire aceste directoare sunt putine si mentin acest obicei pana cand ajung la un anumit PR, sau un numar destul de mare de pagini indexate. Pe urma se gandesc sa schimbe politicile de acceptare.

2. Directoare web cu link reciproc. Aici e o adevarata aventura. Sunt directoare web care cer link reciproc pe o pagina din site-ul inscris la alegere, avand posibilitatea ca la inscriere sa specificati calea catre pagina unde este linkul catre ei. Mai avem directoare web care cer link catre ei pe prima pagina a site-ului inscris. Si in sfarsit directoare care vor link pe toate paginile siteului inscris.

3. Directoare web cu plata. Aici trebuie platita o suma x de bani pentru afisare pe luna, an sau permanent a linkului unui link in directorul lor. Acest lucru se merita atunci cand nu doriti sa umpleti siteul cu linkuri catre directoare web si aveti un buget de promovare.

Mare atentie la aceste aspecte cand va inscrieti intr-un director web, pentru ca aveti toate sansele sa pierdeti timpul degeaba cu inscrierea si sa va fie refuzata cererea.

In mare cam asta despre costul de inscriere in directoarele web.